Dia 8

Voor wie zijn applicatielessen? Applicatie lessen zijn bestemd voor jou als je (al langer..) in het bezit bent van rijbewijs B maar daarmee weinig of geen rijervaring hebt opgedaan. Ook wanneer je “in de loop der jaren” onzeker bent geworden, over hoe jij een veilige en betrouwbare weggebruiker en chauffeur kunt zijn, bieden deze lessen uitkomst.

Wat houden de applicatielessen in? Achteruit inparkeren vindt je een plaag? Die lastige rotonde vermijdt je uit onzekerheid? Het berijden van je eigen oprit of garage is steeds weer een hindernis? Een Drive-inn of een parkeergarage berijden levert je onnodige stress op of je wilt na vele veilige kilometers toch Het Nieuwe Rijden aanleren?

Kort samengevat: alle rijvaardigheden die je wilt verbeteren of opnieuw wilt leren. Je geeft zelf aan welke onderwerpen voor jou van belang zijn. Samen met mij ga je in de veilige leeromgeving van de lesauto, stap voor stap, de confrontatie aan! Het eindresultaat is dat jij daarna je voertuig beheerst en je omgeving weer ‘leest’, ‘begrijpt’ en ‘aanvoelt’. Daarna ga je weer als een veilige, zelfstandige weggebruiker en een op zichzelf vertrouwende bestuurder aan het verkeer deelnemen.

Hoeveel kosten applicatielessen voor mij? Applicatielessen kosten €30,- voor 90 minuten. In een intake bespreken wij samen de les doelen. Dan geef ik ook een indicatie van het aantal benodigde lesuren. Natuurlijk krijg je vooraf gratis een vrijblijvende offerte en kies je daarna pas voor RIJSCHOOL MEERBURG.

Klik hier om een gratis intake voor de applicatie les aan te vragen.