Willeke Meerburg

Even voorstellen:
Willeke Meerburg
Bisschop Willebrandlaan 32 B
8021 GA Zwolle

Ik ben niet alleen je instructeur, maar ook je coach en mentor. Ik ben sociaal vaardig, punctueel en geduldig. Ik geef met heel veel plezier rijles; en met plezier leer jij ook sneller. Samen werken wij eraan om te zorgen dat je straks, als verkeersdeelnemer, je omgeving “leest”, begrijpt en aanvoelt.
Jij wordt niet alleen opgeleid om te slagen. Mijn instructie, training en begeleiding is erop gericht om jou een veilige, zelfstandige weggebruiker en een op zichzelf vertrouwende bestuurder te laten zijn.

Mijn rijopleiding kent een aantal eenvoudig meetbare kwaliteiten:

    1. Je krijgt altijd eerst gratis een proefles en een glasheldere, vrijblijvende offerte. Je weet wat en wanneer je betaald, en waarvoor! Op de lesovereenkomst worden heel duidelijk alle kosten en de Algemene Voorwaarden vermeld. 
    2. De rijlessen worden tot in de laatste minuut benut om effectief in je leervraag te voorzien. Je rijopleiding wordt planmatig opgebouwd. Je vorderingen worden, door het gebruik van een leerlingvolgsysteem, inzichtelijk vastgelegd.
    3. De beschikbare lestijd is uitsluitend voor jou. Dus, geen halen en wegbrengen van andere leerlingen tijdens je les. Je les begint en eindigt daar waar afgesproken!
    4. Ik stimuleer je om zo snel mogelijk examen te doen voor je theoriecertificaat. Dat komt je praktische rijopleiding ten goede. Je kennis van de verkeerstheorie moet naadloos aansluiten aan het theorie-examen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Daarom beveel ik de producten van Lens Theorie Verkeersleermiddelen aan.
    5. Aan de voertuigconditie van mijn lesauto, een Citroën C3, stel ik hoge eisen. De auto wordt in topvorm gehouden door preventief en correctief onderhoud van de monteurs van Autobedrijf Bartelds te Heerde. Bij Bas Autowas te Zwolle worden de carrosserie en het interieur regelmatig grondig gereinigd.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.